FAP Murals Tropic Kenzia dekor kőporcelán faliburkolat

Gyártó: FAP Ceramiche

A Fap Murals, a FAP Ceramiche által tervezett látványos falburolat-kollekció, amely tisztelgés a természet ereje előtt és a maximális kreativitás által táplált legburjánzóbb fantáziák kifejeződése. A kerámia falburkolat önálló berendezési elemmé válik, a színek és a dekoráció romantikus hangulata magával ragadó, matt alapon fényes lakkozással jellemezhető.

A szépség virágzik a nagyméretű dekor falburkolatokon. A Tropic Kenzia dekor falburkolat a kollekció része, trópusi erdő kel életre a falon. A dzsungel megjelenése gyönyörű textúrákkal, amelyeket a fény nyomai díszítenek. Végtelen falak, amelyek felerősítik az élettereket, extra mélységet adva a textúrák, a csillogó színek és a matt és fényes dekorelemek átfedésével, amit a 80×160-as méret még jobban felerősít.

A trópusi, virágos hangulat felfedezésével a vállalat túllép a divat határain, hogy a Tropic Kenzia trópusi mintáival élettel és vitalitással díszítse a tereket. A színes növényi motívumok a kerámiafelületeken öltenek formát, a FAP Murals Tropic Kenzia meglepő anyagi aspektusával, amelyet matt háttér jellemez, lakkozott hangsúlyokkal, amelyekben a dús növényvilág a vitathatatlan sztár.

A kollekció nagyméretű, 80×160 cm-es paneljei ideálisak falburkolatként a fürdőszobában, a hálóban, de igazából minden helyiségében, köszönhetően a FAP Ceramiche esztétikai innovációjának.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!