Guapa DPA CU – munkaszék, irodai szék

Gyártó: Midj
  • Anyag: lábszerkezet: acél, ülés: bőr
  • Méret: magasság:107/116cm, szélesség:69x70cm, ülésmagasság: 43/57cm
  • Szín: Lábszerkezet és ülés is színminta alapján
  • Kategória: Munkaszékek
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948
PDF letöltés

Guapa DPA CU – munkaszék, irodai szék

A Midj Guapa kollekcióját, a tervezési és gyártási módszereknek köszönhetően, kifinomult székek, asztalok, lámpa és fogas sora alkotja. A kollekció elemei  alkalmas várók, éttermek és szállodák és üdülőhelyek, magán lakások kikapcsolódási területeinek díszítésére, amelyek különösen érzékenyek a stílusra és az innovációra. Az ülés kárpitja bőr, mely mint természetes elem , lehetővé teszi a kényelem és az erő ötvözését Az ülés design-ja a fény és az árnyékok játékát hozza létre. Modern és elegáns kialakítás, amelyet az acél talp és a bőr ülés díszít.

A lábszerkezet fehér vagy fekete rozsdamentes acélból készül, vagy krómozott, míg a háttámla és az ülés vastag bőrből vagy toszkán vastag bőrből készül.
Guapa DPB forgatható és magasságában állítható fotel alacsony háttámlával, ötutas talppal, lakkozott acélból. Dönthető mechanizmus integrálva van. Fehér kerekekkel, fehér talppal kombinálva, vagy krómozott kerekekkel, fekete éllel kombinálva a fekete talppal.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!