Ivy Cluster függesztett lámpa

PDF letöltés

A Lodes  IVY egy minimalista, geometrikus függesztett lámpa, amely egy kábelen lógó gyűrűből áll, amely egy méretre gyártott LED-modulnak ad áramot.

A tervezést a gyűrűk, különösen a jegygyűrűk is inspirálták, mint nyakláncokon lévő függők. Ez a motívum a gyűrűnek a dupla kábelen való elhelyezkedésére is átültethető, megerősítve azt, mint egyszerű, mégis értékes tárgyat, ami a forma tökéletességét teszi értékké.

Az IVY I egyetlen függőlámpa, amelynek egyetlen kábele hordozza a gyűrűt, és amely önmagában vagy kompozícióban is használható.

SZÍN: A kábel fekete színű, míg az öntött cinkötvözetből készült gyűrű háromféle kivitelben kapható: matt fekete, matt pezsgő és terra.

Az IVY egy hosszúkás és keskeny nyíláson keresztül szórja lefelé a fényt, amelyet úgy terveztek meg, hogy egyenletes, lekerekített fénysugarat terjesszen a metakrilát diffúzoron keresztül.

Az Ivy Cluster egy ún. Canpoy segítségével rögzíthető a mennyezetre.

A „canopy” olyan rendszer, amely lehetővé teszi a fényforrás elektromos csatlakozóinak elrejtését, funkcionális megoldásokat hozva létre a fali vagy mennyezeti függesztett lámpák testének alátámasztására. A Lodes „canopy” emellett kiemelkedő díszítőelem, amely segít az egyes lámpatesteknek eredeti megjelenést kölcsönözni, és a lámpatestek kombinációit igazán egyedivé tenni. A kábelek elrendezésére és a lámpatestek egyedi vagy csoportos elhelyezésére tervezett számos variáció a legjobb megoldást kínálja a lakóterek különböző testreszabási igényeihez.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!