FAP Murals Texture Kilim dekor kőporcelán falburkolat

Gyártó: FAP Ceramiche

A Fap Murals, a FAP Ceramiche által tervezett látványos falburolat-kollekció, amely tisztelgés a természet ereje előtt és a maximális kreativitás által táplált legburjánzóbb fantáziák kifejeződése. A kerámia falburkolat önálló berendezési elemmé válik, a színek és a dekoráció romantikus hangulata magával ragadó, matt alapon fényes lakkozással jellemezhető.

Geometrikus minták, amelyeket a fény hatására még különlegesebbek. Végtelen falak, amelyek felerősítik az élettereket, extra mélységet adva a textúrák, a csillogó színek és a matt és fényes dekorelemek átfedésével, amit a 80×160-as méret még jobban felerősít.

A FAP Murals Texture Kilim geometrikus mintái élettel és vitalitással töltik meg a tereket.

A FAP Murals Texture Kilimre a hagyományos szőttesek mélykék árnyalatokban pompázó megjelenése a jellemző.

A kollekció nagyméretű, 80×160 cm-es paneljei ideálisak falburkolatként a fürdőszobában és minden helyiségében, köszönhetően a FAP Ceramiche esztétikai innovációjának.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!