Kotto terakkotta – tégla – hatású kőporcelán burkolat

Gyártó: Emilceramica
PDF letöltés

Emil Ceramica Kotto kollekciója: a természetes agyag időtlen szépsége, ahol a hagyomány és a modernitás találkozik.

A Kotto egy egyszerű ötletből született, mely a hagyományokat és az agyag természetességét vette alapul. Minden méretben igaz, hogy a Kotto kőporcelán burkolat kiemeli az átalakított agyag tulajdonságait, a cserép jellemzőit, melyek a kézműves munka eredményei, az öntőformából és az égetési folyamatból származó jellemvonásokat, megőrizve az anyag legbensőségesebb szerkezetét.

Az XL kollekció nagy méretei (80×80, 60×60) a kézművesség és az agyagégetés jellemzőit mutatják, melyek szétszóródnak a felületen, így finom, folyamatos mintázatot képeznek.
A kollekcióban megtalálhatók a csupasz tégla falburkolatot mintázó tégla hatású greslapok is.

Finom színárnyalatok a természetes agyag meleg árnyalataival, vagy a pigmentált vagy meszelt anyaggal meleg, elegáns, időtlen hatást kölcsönöznek az enteriőrnek.

Az Emil Ceramica Kotto XS kollekció a leghagyományosabb terrakotta – tégla cserépmérettel rendelkezik (30×30 és 30×60), tökéletesen imitálva az anyag szerkezetét, és kiemelve annak variációit, valamint a kézimunka és az agyagégetés nyomait.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!