Kross tolóajtós gardróbszekrény

Gyártó: Tomasella

A Tomasella Kross kétajtós tolóajtós gardróbszekrény megjelenése egyedi. Az átlós formák az ajtókon a Kross-t megkülönböztető díszítő motívumokkal teszik különlegessé. Kontúrjaik ferde vonalakat rajzolnak, amelyek a szatén vagy lakkozott üvegtáblák könnyed megjelenésével kombinálódnak. Egyszínű, élénk, mégis finom hatások.

A tolóajtós szekrények funkcionálisak és praktikusak a helytakarékosság érdekében, amikor kinyitják őket. A Tomasella tolóajtós szekrények számos belső szerelvénnyel vannak ellátva a térrendezéshez. A fafelületek, színek és fogantyúk széles választékának köszönhetően személyre szabhatók.

Fotófelületek / Tolóajtók fényes gyöngyház 324-es üvegből és szatén 424-es gyöngyház 424-es üvegből. Korpusz és beépített fogantyúk matt gyöngyház 124 lakkból. Bordűrök matt füst 128 lakkból.

A rekesz szélessége:
117,2 | 136,2 cm

Magasság:
255 cm

Mélység:
67,1 cm

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!