Lancer wood és Masterwood étkeőasztal

Gyártó: Cattelan Italia
PDF letöltés

Cattelan Italia LANCER Wood és Lancer Masterwood fa asztallapos prémium étkezőasztal Renato Guerra tervezése, 2022-ben.

A Lancer modern design étkezőasztal kollekció szoborszerű, fenséges és páratlan stílussal büszkélkedhet. Ami a Lancer-t egyedivé és értékes modellé teszi, az az erős építészeti értékkel bíró alap, amely egy ütős grafikai elem. Négy penge vágja át a levegőt és metszi egymást, energikus kompozíciót hozva létre egy látszólag megismételhetetlen mintázattal.

Mindegyik láb T-szelvénnyel van kialakítva, ami megsokszorozza az átfedési lehetőségeket. A merész esztétika, amely nem riad vissza a figyelemfelkeltéstől, több változatra is kiterjed.

Az alapmodell átlátszó üvegből készült, a Lancer Moonglass modell ezzel szemben egy modern díszített üvegasztal, háromdimenziós bronzszínű, szabálytalan tapintású, a tervező által felfedezésre váró műholdként elképzelt bronzszínű kivitelben. Végül a Lancer Keramik és a Lancer Wood változatok egy kerámiaasztal-modell, illetve egy értékes fából készült asztallapos modell, finoman megmunkált élekkel.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!