Level Marmi márvány hatású kőporcelán Arabescato Corchia

Gyártó: Emilceramica

Emil Ceramica nagy méretű kőporcelán burkolata, a márvány hatású Level Marmi család Arabescato Corchia mintázattal. Az Arabescato Corchia elegáns márvány, amelyet elefántcsont fehér és az erezet szürke kombinációja jellemez, ami megkülönbözteti más típusú arabescato-tól. A jellegzetes „ovális” vagy „arabeszk” felhő különösen alkalmassá teszi elegáns és fényűző környezetben. Ennek a márványnak a polikromatikus felülete erős dekoratív értékkel rendelkezik, köszönhetően a fényességnek és a felhő szabálytalanságának, amely a márvány megkülönböztető jegye.

A nagy felületek szépsége

Nagyméretű márvány hatású kerámia burkolat. Falburkolat és padló burkolat egyaránt.
Ideális alapanyag olyan alkotásokhoz, amelyek az életminőséget remekművé emelik.
Ez a gyönyörű hatalmas gres lap –  162×324 cm méretű, 12 mm vastagságú – lehetővé teszi a konyhák és fürdőszobák, munkalapok, asztalok, ajtók, padlók és falak zökkenőmentes burkolati megoldásainak fed- és hátlapjainak létrehozását.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!