Lovy franciaágy

Gyártó: Bonaldo
  • Anyag: szövet kárpittal
  • Méret: méretek a mellékelt pdf-ben
  • Szín: színminta alapján
  • Kategória: Ágyak
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948
PDF letöltés
Az olasz Bonaldo Lovy franciaágya egyszerre legalább 3 funkciót is be tud tölteni.
Egész biztosan nagyon kényelmesen lehet benne aludni. Azonban még az alvás előtt, a magas háttámlának köszönhetően kényelmesen tudunk benne olvasni. Miközben a háttámla mellett lévő kis pultra tehetünk egy kis nasit, vagy ha egyszerre több könyvet olvasunk, a másik két könyvet is.
A Lovy ágyat Sergio Bicego tervezte Bonaldo számára fakerettel, poliuretán habgal párnázva, teljesen levehető szövet kárpitozással. Láb matt festett fém vagy krómozott vagy fekete nikkel kivitelben.
Az ágyak az álmok „építészei”. Az ágyat érzelmekkel teli légkör veszi körbe. Ebbe a vágyott légkörbe tökéletesen beilleszthetjük a Bonaldo új franciaágyát, melynek neve is rendkívül találó: Lovy.
Amellett, hogy meghitt hangulatot sugároz, látszik a megalkotójának a kreativitása, ami az új, korszerű, funkcionális, egyedi megjelenésű ágy elkészítéséhez vezetett.
A Lovy ágy modern hangulattal és eredetiséggel kiegészíti és gazdagítja a már meglévő, kanapéból és fotelből álló „Lovy” gyűjteményt. Az ágy kiemelkedik a megszokott ágyformák közül a szokatlan fejtámlájával, amely kettős funkciót lát el, egyidejűleg barátságos elemként és hasznos munkalapként szolgálva.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!