Lunaop függesztett lámpa, 50, 80, 120 cm átmérővel

Gyártó: Martinelli Luce
PDF letöltés

Martinelli Luce Lunaop függesztett lámpa egy grafikai jelenség a térben, amely könnyedséget kölcsönöz az enteriőrnek.

A Lunaop kör alakú függesztett lámpa, 6 cm magasságú lámpatesttel, 3 méretben, kompozíciók összeállításához is remek választás.

A fény adja a LunaOp formáját; egy LED-es fényforrással ellátott függőlámpa, amelyet úgy terveztek, hogy garantálja a fény magas szintű visszaadását minimális vizuális hatás mellett.
Három különböző méretben kapható, és tökéletesen alkalmas mind közületi terek, mind a magánterületek megvilágítására.
A Lunaop az a függőlámpa, amely klasszikus környezetben elegánssá, kortárs környezetben modernné, bármely más környezetben pedig stílussá válik.
A LunaOp családot a Slim változat gazdagítja, amely egy vékonyabb változat; a gyűrű vastagsága ugyanis 6 cm-ről 3 cm-re csökken.

 

Emiliana martinelli tervezte LunaOp üggesztett lámpa 50, 80, valamint 120 cm átmérővel kapható.

Fehér opál metakrilát diffúzor szolggáltatja a fényt.

A szerkezetet a mennyezethez kell csatlakoztatni a rozettán keresztül, mind az egyetlen, mind a több Lunaopból álló változat esetében. Beépített LED fényforrás, 4000K, 3000K vagy 2700K.

Dalis, dimmelhető verzió is elérhető.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!