Magellano függesztett lámpa

Gyártó: Cattelan Italia

A Cattelan Italia MAGELLANO és Magellano Magnum függesztett lámpája egy kortárs világítás, amely nagy hatású stílussal teszi teljessé a nappalit. Sima és szabálytalan formája jellegzetes elemmé teszi, amely kiemelkedik egy geometrikus, modern nappaliban.

Ez a design modern függesztett lámpa egy alacsony peremű acélgyűrűből áll, amelynek belsejében egy LED-lámpa található, amely egyenletesen világítja meg a helyiséget. A szabálytalan alakú gyűrű egy kézműves folyamat eredménye, amelyben minden tökéletlenség erény. Ez a modern csillár feldob egy elegáns étkezőasztalt vagy egy kortárs nappalit.

Ráadásul párban elhelyezve egyedi, különböző magasságú kompozíciókat hoz létre. A Magellano távirányítóval és dimmerrel is felszerelhető.
A lámpa 2 változatban, összesen 4 méretben kapható: Ami ezt a modern lámpát rendkívül személyre szabhatóvá teszi, az az a lehetőség, hogy az összes elérhető változatot egyetlen feltűnő és ultrakortárs csillárba kombinálva összeállíthatók az elrendezések.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!