Mesh – bemutatótermi függesztett lámpa

Gyártó: Luceplan
Induló árak
  • HUF 1.177.875 Ft 1.308.750 Ft (27% ÁFA-val)
PDF letöltés

Mesh – függesztett lámpa

Az argentin tervező, Francisco Gomez Paz által tervezett innovatív Mesh lámpa az avantgárd dizájn és a kiemelkedő technológiai, esztétikai és formális innovációnak köszönhetően elnyerte a rangos Red Dot „Best of the Best” 2016-os díját. Nem meglepő:-) egy ilyen teljesen egyedi terméknél.

Nagyszerű színházi hatású lámpa, amelynek szinte átlátszó a rugalmas kábelekből álló szerkezete, amelyek metszéspontjában helyezkednek el a LED-es források, elrejtik a design összetettségét, dematerializálják, hogy helyet biztosítsanak csak a fénynek, az igazi főhősnek. A különleges szerkezet lehetővé teszi, hogy nagyon finoman is hangolhassuk a fényt, lehetőség van a fény erejének szabályozására és a lámpa egyes részeinek bekapcsolására.

Beépített LED-es, hálós szerkezetű, fekete színű függesztett lámpatest, 5 méteres kábellel, fehér mennyezeti rozettával
Lámpatest befoglaló méret: d=80 cm, h=60 cm

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!