Nativa kőhatású kőporcelán burkolat

Gyártó: FAP Ceramiche
PDF letöltés

A Fap Ceramiche a kő megújító erejét ünnepli, és újítja meg esztétikáját a minimalista és a hangulatos Nativa kőporcelán burkolat kollekcióval.  Az kő egyedülálló szépségét négy különböző felületen öltözteti stílusosan: Szatén, selymes megjelenéssel, R9 textúrásabb és matt, R10 jó tapadással és R11 kültéri terekbe. A különféle felületek az anyag összetéveszthetetlenül egyedi tulajdonságait a Sand / Homok, a White / Fehér és a Grey /  Szürke sokoldalú árnyalataiban hozzák felszínre. A Nativa Sand a kollekció minden természetességét ugyanabban az eredeti árnyalatban adja vissza, gazdag, telt és életerős, mint a nyersanyag; a Nativa White határozott, erősen vésett, mégis lágy grafikával rendelkezik, ideális falak, padlók, építészeti elemek és divatos bútorok burkolására; a Nativa Grey kifinomult kivitelű, amely a kő erejét közvetíti kortárs vonzerővel. A széles méretválasztéknak – 120×120, 60×120, 80×80, 40×80 cm – és a bármilyen tér kifogástalan befejezésére és berendezésére szolgáló különleges elemeknek – mint például az L-alakú elem és a csodálatos Mosaico Fly – köszönhetően a Native kollekció gyönyörűen illeszkedik a legkifinomultabb lakóterekhez. A tökéletlenség esztétikája és az anyag vintage lelke úgy van kalibrálva, hogy a Nativa kollekció végtelen erezet, üledékek, ásványi nyomok és színcsúcsok révén mesélje el történetét, amelyet a Macro és a Maximosaico 30×30 cm-es méretben, a romantikusabb antikolt változatban is felerősít.  A beltéri változathoz hasonlóan a FAP Ceramiche kültéri Nativa verziója is kiváló teljesítményt nyújt, ellenáll a taposásnak és a karcolásoknak, színe pedig nem változik, ha napfény éri.

Egy szépség, amely különböző érzéseket kelt: R9 több texturális és matt felület, R10 jó tapadással és R11 kültéri alkalmazásokhoz.

NATIVA KÜLTÉRRE

Legjobb anyag kültérre a kőporcelán burkolat. Csúszásmentes, robusztus és nagy teljesítményű, képes ellenállni az ütéseknek, a hirtelen hőmérséklet változásoknak és a nagy gyalogosforgalomnak anélkül, hogy elveszítené természetes szépségét. A kültéri kőporcelán burkolatok tartós padlóburkolatok, amelyek ideálisak otthonok, bárok, éttermek és üzletek számára, a minimál stílustól a városi sikkig terjedő stílusban.
A kőporcelán, gres, kerámia kültéri padlóburkolatok széles választéka: fahatású, kőhatású, betonhatású, márványhatású, kerámia burkolatok, széles szín és méretválasztékban.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!