Grain Stone kőhatású kőporcelán burkolat

Gyártó: Emilgroup, Ergon
PDF letöltés

Ergon Grain Stone kőhatású kőporcelán burkolat beltérre és kültérre

A gránit magmatikus ereje által inspirált kőhatású kőporcelán kollekció egy egyszerű, letisztult megjelenésű kő, amely mindig is sokoldalú, kifejező alapot biztosított az építészeti alkotások számára, amelyek hosszú időre szólnak.
Egy időtlen szépség, amely ugyanazokban a színváltozatokban fejeződik ki, mint a Stone Talk kollekció, amellyel a Grain Stone-t általában kombinálják: két meleg és két hideg árnyalat és egy semleges fehér, két változatban, finom szemcsés (fine grain) és durva szemcsés (rough grain), valamint félcsiszolt, természetes és technikai kivitelben kapható. A kínálatot a Cage dekor egészíti ki, amelynek szabályos mintázatát a függőleges és vízszintes vonalak szabályos mintázata adja, amelyeket átlós vágások szakítanak meg, és amelyek vonzóan tartalmas, dinamikus, tapintható megjelenést kölcsönöznek a felületnek.

Kiváló technikai lehetőségekkel rendelkező termék, amely mélységgel, sokoldalúsággal és karakterrel rendelkező modern belső és külső terekhez használható.

Méretek:

6,5 mm: 120×120 cm, 120×240 cm

9,5 mm: 30×60 cm, 45×90 cm, 60×120 cm, 60×60 cm, 90×90 cm
20 mm: 80×80 cm
Decor listelli sfalsati: 30×60 cm
Mozaik: 30×30 cm

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!