Nancy étkezőszék, fém vagy kárpitozott lábbal

Gyártó: Cattelan Italia

A Cattelan Italia Nancy székcsaládja elegáns és kifinomult, kiváló minőségű anyagokból és formákból készült, időtálló esztétikai vonzerővel.

Az ülőfelület a kényelmes, átölelő kialakítás kifejezője. Kárpitozott háttámlájával és ülésével a Nancy egy elegáns és funkcionális étkezőszék.

Ez az elegáns kárpitozott szék kifinomult textil részletekkel rendelkezik, amelyek párbeszédben állnak az ergonómiával, amelyet úgy terveztek, hogy a testet maximálisan kényelmesen befogadja.
Kanyargós formáit a kárpitozáshoz illeszkedő varrás hangsúlyozza, amely mind az ülésen, mind a háttámlán jelen van. ennek a modern dizájner széknek a kárpitozása kifinomult kivitelek és kiváló minőségű anyagok széles választékából választható.

A család a teljesen kárpitozott Nancy változatból és a Nancy ML változatból áll, látható, karcsú és elegáns acéllábakkal, amelyek szintén számos fémfelületből választhatók.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!