Scott fa étkezőasztal

Gyártó: Cattelan Italia

Cattelan Italia SCOTT Wood fa asztallapos étkezőasztal.

A Scott asztalcsaláddal a Cattelan Italia folytatja az egyedi stílusú, exkluzív étkezőasztalainak sorát.

A modell központi talapzata két ívelt és egymáson átfedő fémlemezből áll, mintha egy ing gallérját formázná. Az optikai hatás merev, jól meghatározott élekkel, amelyek kiemelik a pontosságot, amellyel a két réteg arányait és íveit megalkották.

A család két formatervezett kerámiaasztalból áll: a Scott Keramik és a Scott Keramik Premium modellekből. Mindkettő elegáns márvány hatású kerámia asztallappal rendelkezik, amely számos lenyűgöző színárnyalatban kapható, hogy a legkülönbözőbb ízléseknek megfeleljen. A Premium modellt egy vastag, Brushed kivitelű, szabadkézi perem ékesíti tovább.

Végül, azok számára, akik szeretik a szobát fából készült bútorokkal felmelegíteni, ott van a prémium fából készült Scott Wood modell, amelynek élei ügyesen és a részletekre odafigyelő szemmel készültek.

A SCOTT Wood asztal dombornyomott lakkozott titán (GFM11), bronz (GFM18) vagy oxibrass acél talapzattal. „B” változat: asztallap szögletes élekkel, Canaletto dió (NC) vagy égetett tölgy (RB). „Masterwood” változat: Canaletto diófa (NC) vagy égetett tölgy (RB), különböző méretű átlós fadeszkákból készült csónak alakú lap. Ferde és lekerekített élek.

Technikai információk
Alap és váz epoxi porral lakkozott acélból.
B változat: MDF-fa furnérozott és matt grafitra lakkozott peremű lap.
Masterwood változat: formázott felület fafurnérozott MDF-ből.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!