Tibidabo Dormeuse napozóágy

Gyártó: Varaschin
  • Anyag: Porszórt alumíniumszerkezet kézzel készített műszálas szövéssel. Dryfeel® habszivacs párnázattal ellátott, kültéri használatra alkalmas párnák.
  • Méret: 198x88x76 cmPorszórt alumíniumszerkezet kézzel készített műszálas szövéssel. Dryfeel® habszivacs párnázattal ellátott, kültéri használatra alkalmas párnák.
  • Szín: a mellékelt pdf-ben
  • Kategória: Napozóágyak
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948
PDF letöltés

A Varaschin Tibidabo Dormeuse napozóágy olyan kényelmes, mint egy fotel, olyan pihentető, mint egy napozóágy: a Tibidabo napozóágyon ülhet vagy fekhet, hogy különböző módon élvezze a szabadban való tartózkodás örömét.
Az egész Tibidabo kollekciót azonosító különleges kézi szövésmód új kifejezést talál a napozóágy aszimmetrikus háttámlájában, amely stílusos részlet teszi egyedivé ezt a bútordarabot.
Könnyen mozgatható, mivel két kerekes lábbal van felszerelve, a Tibidabo napozóágy egy dinamikus bútordarab, amely lehetővé teszi, hogy különböző kompozíciókat hozzon létre a kertben, a verandán vagy a medence mellett.

Porszórt alumíniumszerkezet kézzel készített műszálas szövéssel.
Dryfeel® habszivacs párnázattal ellátott, kültéri használatra alkalmas párnák.
Időjárásálló és napfénynek (UV) ellenálló szerkezet.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!