Scott Keramik Premium kerámia étkezőasztal

Gyártó: Cattelan Italia

Cattelan Italia SCOTT Keramik Premium, kerámia asztallapos étkezőasztal.

A Scott asztalcsaláddal a Cattelan Italia folytatja az egyedi stílusú, exkluzív étkezőasztalainak sorát.

A modell központi talapzata két ívelt és egymáson átfedő fémlemezből áll, mintha egy ing gallérját formázná. Az optikai hatás merev, jól meghatározott élekkel, amelyek kiemelik a pontosságot, amellyel a két réteg arányait és íveit megalkották.

A család két formatervezett kerámiaasztalból áll: a Scott Keramik és a Scott Keramik Premium modellekből. Mindkettő elegáns márvány hatású kerámia asztallappal rendelkezik, amely számos lenyűgöző színárnyalatban kapható, hogy a legkülönbözőbb ízléseknek megfeleljen. A Premium modellt egy vastag, Brushed kivitelű, szabadkézi perem ékesíti tovább.

Végül, azok számára, akik szeretik a szobát fából készült bútorokkal felmelegíteni, ott van a prémium fából készült Scott Wood modell, amelynek élei ügyesen és a részletekre odafigyelő szemmel készültek.

A Scott Keramik Premium étkezőasztal dombornyomott, lakkozott titán (GFM11) vagy bronz (GFM18) acél talapzattal választható. Az asztallap különböző színekben kérhető: Marmi Alabastro (KM02), Supreme (KM03), matt Golden Calacatta (KM05), fényes Golden Calacatta (KM06), matt Portoro (KM07), fényes Portoro (KM08), fényes Sahara Noir (KM09), Makalu (KM11), Breccia (KM12), Arenal (KM13), Borghini Calacatta opaco (KM18) vagy Borghini Calacatta lucido (KM19) Brushed Bronze vagy Brushed Grey lakkozott és lekerekített alsó profillal. A 300×128-as változatnál 6 cm, a 240×120-as változatnál 5 cm vastag felső rész. A Brushed felületkezelés szín- és kefésítési eltérései a kézműves feldolgozás jellemzői, és nem tekinthetők hibának.

Technikai információk
Alap és váz epoxi porral lakkozott acélból. MDF-lap lakkozott peremmel. Betét laminált porcelánból, th. 6 mm.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!