Trypta függesztett akusztikus lámpa

Gyártó: Luceplan
  • Anyag: Felépítés: Extrudált alumínium Panelek: Alumínium váz, akusztikus anyag, égésgátló anyaggal borítva
  • Méret: Méretek: amellékelt pdf-ben
  • Szín: anyagminta alapján, mellékelt pdf szerint
  • Kategória: Függesztett lámpák
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948
PDF letöltés

A Luceplan Trypta egy akusztikus függesztett lámpa – rendszer, amely különböző méretekben és színekben kínálja az akusztikai jellemzők és a világítási teljesítmény kombinációját. A hengeres alumínium test két LED-forrással rendelkezik, amelyek közvetlen és közvetett szórt fényt szolgáltatnak.

A lámpa testének három rése lehetővé teszi három, 120 ° -on elhelyezett akusztikus panel összeállítását. A panelek magja nagy teljesítményű hangszigetelő anyagból készül, amelyet elegáns, különböző színekben kínált szövet borít.

A lámpa teste kétféle hosszúságú, míg a panelek többféle méretben kaphatók, mivel a panelek különböző méretekben és helyzetben történő kombinálásával változatos konfigurációk hozhatók létre – lapos, eltolt és kevert.

Dimmelhető, fényerőszabályozóval.

Design Stephen Burks, 2018

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!