Elegance Pro kőhatású kőporcelán burkolat

Gyártó: Emilgroup, Ergon

Az elegancia formát ölt az Ergon (Emilgroup) Elegance Pro homokkő ihlette kőhatású kőporcelán burkolataiban.

A homokkő időtlen szépsége jelenik meg az Elegance Pro kerámia lapjaiban.
Elegance, amely végtelen kombinációkat fejez ki.
Az Elegance Pro az a kollekció, amely a homokkő kortárs értelmezését nyújtja, ötvözve a műszaki teljesítményt, a kiváló megjelenést és a maximális felületvédelmet.
A kőben lévő üledékek finom, elegáns mintázata a legnagyobb pontossággal reprodukálódik, megsokszorozva az Elegance Pro felhasználási lehetőségeit. A projekt 7 különböző árnyalatú, 4 különböző felületkezeléssel kifejlesztett árnyalatot tartalmaz, hogy a lehető legnagyobb kompozíciós szabadságot biztosítsa, és a legdivatosabb kombinációkat hozza létre. Az Elegance Pro alapfelszereltségként a Shield, az innovatív kerámia antimikrobiális eljárással van ellátva, amely 60×120 cm-es méretben Natural és Mural változatban kapható. A gyártási folyamatba integrált antimikrobiális technológiának köszönhetően a Shield aktívan megszünteti a kerámiafelületeken a baktériumok elszaporodásának akár 99,9%-át, így garantálva  tartós védelmet.

SHIELD : A kerámiafelületeken a baktériumok elszaporodásának akár 99,9%-át csökkenti.
SHIELD EZÜSTIONOKKAL

A Shield a szigorú ipari szabványok szerint kifejlesztett, bevált antimikrobiális technológián alapul, amely egy ezüstion-összetevő adalékanyagból áll, amely segít csökkenteni a baktériumok növekedését azáltal, hogy akadályozza túlélésüket, szaporodásukat és megtelepedésüket a kezelt felületen.

A SHIELD alapfelszereltség az Elegance Pro kollekciónál 60×120 méretben, Naturale és Mural felületekkel. Más méretekben kérésre.

MÉRETEK:

9,5 mm vastag kerámialapok: 120×120 cm, 30×60 cm, 45×90 cm, 60×120 cm, 60×60 cm

20mm vastag lapok: 45×90 cm

Mosaico 3X3 :  30X30 cm

MURAL – 30X60 cm, 60×120 cm

 

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!