Volum Cluster 22 függesztett lámpa

PDF letöltés

A Lodes Volum Cluster 22 függesztett lámpa kollekciója egy világítási archetípus újraértelmezése egy nemzetközi tervező- és építészstúdió szemszögéből. Ez egy olyan termék, amely a tér minden pontjáról azonos szintű funkcionalitást és esztétikát kínál, ugyanakkor az üvegkészítés művészetét ünnepli. A Volum függesztett lámpát úgy tervezték, hogy 360 fokos megvilágítással töltse be a teret, és minden irányban egyenletesen világít, nyugtató és koherens kisugárzást biztosítva.

A gömb alakú üveglámpák olasz hagyománya és az üvegfúvás művészete előtt tisztelegve, amely az üvegnek természetes módon tökéletlen formákat kölcsönöz, a Volumot négy különböző alakú és méretű egységként tervezték, amelyek önmagukban is megélnek, vagy intuitívan és harmonikusan kiegészítik egymást.

Zökkenőmentes és visszafogott, minden Volum gömbben a diffúzor és a keret egyetlen formaként jelenik meg. A kiváló tisztaság elérése érdekében az üveg felső részét úgy tervezték, hogy egy áttetsző metakrilát fedővel zárható legyen, amely „lezárja” a lámpát. Míg a fedél elrejti a diffúzorhoz és a kerethez rögzített fémrészt, amely a fényforrásnak ad otthont, az egyetlen szabadon álló elem kívülről egy kis nyílás, amely beengedi a kábelt, és segít egyensúlyba hozni a gömböt.

A Volum függesztett lámpát egy fényes fehér fényezés teszi teljessé, amely merész, mégis hagyományos, és a felületen megjelenő tükröződéseknek köszönhetően dekoratív hatást kelt. A fedeleket egy speciális metakriláttal öntötték, amely kikapcsolt és megvilágított állapotban szinte ugyanúgy viselkedik, mint az üveg.

A négy fúvott üveggömb átmérője 14, 22, 29 és 42 cm. A három kisebb lámpa egyetlen átlátszó, függő tápkábellel külön-külön is felakasztható, de akár egy baldachinra is felakasztható, hogy egyedi kompozíciókat hozzon létre. A kábel átlátszó, hogy ne rontsa a kollekció formai tisztaságát.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!