Leolux fotelek – A stílus és divat előhírnökei!

Leolux fotelek – A stílus és divat előhírnökei

Ha már az erkélyünket és teraszunkat berendeztük, és elláttuk világítással is, akkor jöhet a belső terek megújítása, kiegészítése!

Még csak tervezi a kültér átalakítását? Akkor inspirálódjon előző cikkeinkből:

MÉG TÖBB FÉNYT – VILÁGÍTÓ BÚTOROK!

VIGYÜNK FÉNYT A „TERMÉSZETES” SÖTÉTSÉGBE!

De most lássuk, hogyan tudjuk egy-egy fotellel kényelmesebbé és stílusosabbá varázsolni otthonunkat!

Fotelek a kényelem jegyében

Ahogy lakásunkban mindent kényelmünk szerint szerzünk be, úgy a foteleknél is kiemelkedően fontos ez a szempont. Habár szemünket először a design, a stílus és a szín fogja meg, szívünket csak azután nyeri el a kiszemelt bútor, miután kipróbáltuk, és rögtön eláraszt bennünket az érzés, hogy megtaláltuk az igazit!

Jelen esetben a szemekre és ízlésre fogunk hatni, hiszen egy képen keresztül nem tudjuk a kényelmét átadni, azonban biztosítunk arról, hogy termékeink minőségi anyagokból készülnek, a vásárló igényeit és elvárásait figyelembe véve, így ettől nem kell tartani.

Illetve kiállítótermünkben is találkozhat pár darabbal, ahol személyesen is megtekintheti őket.

Leolux fotelek

Kikko

Első darabunk, amit bemutatunk a Leolux gyártótól: a KIKKO fotel.

Egyedi kialakításával stílusos és modern, különböző színekben kérhető és 3 felületben rendelhető: szövet, bőr és alkantara felületekben.

Egy pihentető fotel, ha szívesen olvasnál vagy tévéznél kényelmesen, de már unod a vagy végig ülsz, vagy fekszel, vagy nekitámaszkodsz valaminek, ami hosszú távon nem kényelmes opciókat.

KIKKO fotel

KIKKO fotel

JILL FOTEL ÉS CHAISE-LONG

Egy divatos szett, amit színben is kombinálhatsz!

Egy hosszabb, pihentetőbb fotel és ennek a rövidebb, általánosabb változata, egymás mellé helyezve viszont nagyon aratnak.

Lábszerkezetük acél, bírják a nagyobb terhelést is, az ülés része pedig kettő anyag közül választható: bőr vagy szövet kárpit.

JILL FOTEL ÉS CHAISE-LONG

JILL FOTEL ÉS CHAISE-LONG

Pallone

Valami nagyon különleges darabot szeretne, de nem túl elvontat?

A Pallone fotel formájában hajaz a klasszikus kialakításra, viszont mégis eltér tőle. A 45°-os szögben felfelé döntött ülésben lehetetlen a kényelmetlen tartás, hiszen a gravitáció is ez ellen dolgozik.

Több színben is rendelhető, akár keverni is lehet a stílusokat, külön a párna és ülés résznek is egyedi designt adva.

Pallone fotel

Pallone fotel

LEOLUX CARUZZO MODERN PIHENŐFOTEL LÁBTARTÓVAL

A Frans Schrofer által tervezett karcsú, stílusos forgatható karosszék bizonyítja, hogy a kényelem és az elegancia finoman összeilleszthető.

Süppedjen bele ebbe a kényelmes fotelbe, és ha szeretné, tegye fel a lábát is a hozzá tartozó lábtartóra. De akár egy plusz ülésként is funkcionálhat, ha nagy társaságot fogad és nincs elég ülőhely.

LEOLUX CARUZZO MODERN PIHENŐFOTEL LÁBTARTÓVAL

LEOLUX CARUZZO MODERN PIHENŐFOTEL LÁBTARTÓVAL

PAPAGENO – MODERN DESIGN FOTEL

A Papageno egy igazi figyelemfelkeltő, vidám, modern kialakítású fotel. Csak rá kell nézni, és máris jókedve lesz! Nem is csoda, hogy a Leolux is ezt a fotelt tekinti palettáján a játékosság, a móka és a humor szimbólumának.

A szembeötlő alumínium lábak, a finoman ívelt háttámla, és a gyönyörű organikus forma teszik a Papageno-t egy igazi vonzó fotellé. Máig nem igazán találni párját, pedig ez a fotel már 20 éve szerepel a Leolux palettáján! Ez is bizonyítja, hogy a Leolux bútorainak design-ja mennyire időtállók.

papageno modern design fotel

papageno modern design fotel

Ha pedig itt nem találta meg, amit keres, nézze meg a többi Leolux fotelünket:

Esetleg érdekelné egyéb gyártóinktól származó foteleink is? Akkor kövesse figyelemmel blogunkat, mert a következő cikkek között felbukkanhatnak! 😉