Étkezőszékek – különböző formákban

etkezoszekek_desidea_0

Egy finom reggelit, ebédet vagy vacsorát még jobb kényelmesen elfogyasztani!

Az étkezőszéknek nem a legfontosabb funkciója a kényelem, mivel nem az étkezőben töltjük időnk nagy részét, viszont azért számít, hogy puha vagy kemény felületen ülünk-e abban az 1-2 órában.

Ha viszont központi helyet tölt be számunkra vagy családunk számára az étkező, esetleg sok családi társasjáték zajlik az asztal körül, vagy onnan dolgozik, akkor már nagyon is számít a kényelem!

Mindezt design szék formájába bújtatva is megkaphatja, aminek tényleg csak a képzelet szabhat határt!

 

„Előző bejegyzésünkben erről írtunk:  CATTELAN ITALIA MODERN ÉTKEZŐASZTALOK”

2023 COCO SOFT (Draenert)

Vegyük például a Coco Soft széket, aminek különleges alakja ragadja meg elsőre a figyelmet. Mivel anyagát tekintve bármilyen felülettel kérhető, ezért nem gond, ha a bőr, szövet vagy bársony valamelyikében gondolkodik. Egyedi kialakítása igazi formatervezői bravúr.

Itt most a lényeg, hogy az Ön számára praktikus és stílusos legyen a lakásba, ami színekben is passzol az étkező színeihez!

2023 COCO SOFT (Draenert)

2023 COCO SOFT (Draenert)

A.I. SZÉK (Kartell)

Következő darabunk már sokkal kötöttebb az anyagát illetően, viszont környezetbarát, mert újrahasznosított műanyagból készült. Szóval ha az Ön számára is fontos a környezetvédelem, és szeret olyan termékeket beszerezni, amely újrahasznosított, akkor ez remek választás!

Színekben bátran válogathat a matt: fehér, fekete, narancs, zöld, szürke, és a metál: bronz vagy titán változatai között.

Észrevette a szék háttámláját? Igaz, hogy milyen egyedi megoldás?

A hagyományos, csíkozott támla helyett itt két erős vonal tartja lefelé fordított V alakban a hátat, egy kis könyöktartóval az oldalán.

A.I. SZÉK (Kartell)

A.I. SZÉK (Kartell)

Ketch (Bonaldo)

A Ketch egy párnázott szék a Bartoli Design tervezett formákkal, amelyek egyszerre íveltek és feszítettek szünetek nélkül. A fémvázat és a kényelmes párnázatot bőr, eco-bőr vagy szövet kárpitozás borítja, melyek teljesen levehetőek.

Nagyvonalú és barátságos arányok figyelhetők meg a székeken. A kollekció formája letisztult és nélkülözhetetlen, amelyet a kárpit kiváló minősége jellemez. A karcsú és dinamikus jelek mutatják, hogy a kollekció sajátos inspirációjából származik.

Ez a gyengéd tárgy otthon találja magát a kifinomult, otthoni környezetben: tökéletes az étkezőhelyiségbe, mivel képes „párbeszédet folytatni” a különböző stílusokkal és világokkal.

Ketch (Bonaldo) étkezőszékek

Ketch (Bonaldo) étkezőszékek

Otto (Bonaldo) étkezőszékek

Ha már arisztokratikus kinézet, akkor következő darabunk sem marad el az elvárástól!

Az ovális és kerek formák a világos és sötét színek keverékével egyértelműen egy klasszikus és elegáns megjelenést kölcsönöznek ennek a darabnak, ami bármelyik étkezőt előkelő hellyé varázsolhatja!

Pont ilyet keres?

Nézze meg élőben is a bemutatótermünkben, ahol ki is próbálhatja, és ha másik színben szeretné, az sem akadály!

Otto (Bonaldo) étkezőszékek

Otto (Bonaldo) étkezőszékek

BOX 741 (Pedrali) székek

A modern formák és irányzatok sem maradhatnak el, amit Boksz 741-es étkezőszékünk tökéletesen tükröz.

A két, fehérített tölgy és pácolt wenge színben kapható darab párnázott szövet ülőfelülettel és háttámlával, kényelmes fotel-szék karfával, normál falábas vagy fém szögletes vázas lábbal készül.

Nem csak az étkezőkben, de a nappalikban is megállja a helyét!

 

BOX 741 (Pedrali) székek

BOX 741 (Pedrali) székek

BRUNA-F (Riflessi) étkező szék

A komoly és tekintélyt sugárzó Bruna-F étkezőszék erős varratával tűnik ki a többi közül.

Sötétebb szín esetén még inkább feltűnő ez a jellegzetessége, ami akár a dolgozószobába is bevihető, hiszen ott is megállná a helyét!

Megmondaná róla, hogy hivatalosan egy étkezőszék? Mi sem!

BRUNA-F (Riflessi) étkező szék

BRUNA-F (Riflessi) étkező szék

CAMILLA ML ÉTKEZŐSZÉK (Cattelan Italia)

Egy különleges étkezőszék, ami tökéletesen kiegészít egy szobát a finomságával és érzékiségével!

Önnek mi jut róla az eszébe? Nekünk teljesen olyan, mintha egy felhőn ülnénk!

A vízszintes varrások a szék háttámláján három kiemelkedő részre bontja a szék hátulját, amik egységesen a karfában végződnek, és ami oldalról szemlélve egy puha felhőre hasonlít.

CAMILLA ML ÉTKEZŐSZÉK (Cattelan Italia)

CAMILLA ML ÉTKEZŐSZÉK (Cattelan Italia)

CHAIR ONE (Magis) székek

Az olasz Magis Chair One étkezőszéke már ikonikussá vált az egész világon. Igazi design szék, egyedi megjelenéssel!

Az étkezőszék benti, valamint kültéri használatra is alkalmas.  A beltéri használatot egyedi stílusú, kifejezetten a székre gyártott párnákkal még kényelmesebbé tehetjük, illetve különböző színekkel dobhatunk még egyet a megjelenésén.

CHAIR ONE (Magis) székek

CHAIR ONE (Magis) székek

FLAGSHIP KARFÁS SZÉK SZÁNKÓTALPPAL (Plydesign)

A Plydesign FLAGSHIP szánkótalpas karfás széke új nézőpontot emel be a karfás székek klasszikus műfajába.

Az idompréselt rétegeltlemez technológiával kialakított szék palástja finoman öleli körbe a használó derekát, hatékony támasztást biztosítva; a puhán kihajlított szélek nemcsak kecses dinamikával színezik az összképet, hanem megelőzik a fájó bevágást a comb, a lapockák és a karok felületén.

A karfa gondos mérés eredményeként teljes körű tartást biztosít a nyugvó pozíciót kereső karoknak. A kartámaszt és ülőlapot magában foglaló alsó rész és a háttámasz organikus egysége adja ki a palástot, melybe a szövetes kárpit elidegeníthetetlen részként olvad bele.

FLAGSHIP KARFÁS SZÉK SZÁNKÓTALPPAL (Plydesign)

FLAGSHIP KARFÁS SZÉK SZÁNKÓTALPPAL (Plydesign)

CALLAS (Leolux)

Kényelmes és vidám étkezőszékek a konyhába, hogy az étkezések is hangulatosan teljenek!

Mind az anyaga és színe változtatható, amihez több mint 300 arculat közül válogathat, illetve bemutatótermünkben ki is próbálhatja!

CALLAS (Leolux)

CALLAS (Leolux)

Bemutatótermünkben a többi design-t, különböző funkciójú székeket is megtalál, jöjjön el hozzánk és válogasson a stílusok, színek és formák között!

Köszönöm, hogy elolvasta írásunkat, remélem, sikerült kedvet kapnia, hogy meglátogassa budapesti bemutatótermünket.