AK_04 moduláris modern konyhabútor

Gyártó: Arrital
  • Anyag: széles anyagválaszték, minden egyéni választás alapján
  • Méret: Egyedi megoldások, személyre szabott konyha, egyedi méretek.
  • Szín: egyedi tervezés szerint, anyagminta alapján
  • Kategória: Konyhabútorok
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948
PDF letöltés

Moduláris rugalmasság
Az Arrital AK_04 konyhabútora egy modern projekt, amely ötvözi a moduláris rugalmasságot, a technológiát és az új anyagokat.
Az ajtók szabadalmaztatott extrudált alumínium keretből készülnek: könnyűek, tömörek, vékonyak, növelik a konyha értékét 4 és 6 mm vastag előlappal kombinálva. A konyhabútor külső frontja számos különböző kivitelben kapható.
A Fenix ​​Ntm®-től, a nanotechnológiai technikákkal kezelt legújabb generációs anyagtól, amely rendkívül kompakt és vízállóvá teszi a felületet, puha tapintású és piszokálló hatással, a Corian®-ig és az új fa bevonatokkal, a Rovere Antico és a Fiammato-val. meglévő Rovere Termocotto Tranchè. Sőt, szatén csiszolt extra tiszta és edzett üveg, számos fényes, matt és oxidált lakkozott szín, rozsdamentes acélból készült profi ajtó és porcelán grès panel. is választható.

 

3D konyha látványtervet szívesen elkészítjük Önnek ingyen, vagy csak segítünk összeállítani, megtervezni konyháját.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!