Strip modern konyhabútor

Gyártó: Key Cucine

Key Cucine, avagy kulcs a konyhához, pontosabban az ideális konyhához! Ezen márkanév alatt kínálja olasz gyártónk gyönyörű, modern konyhabútorait. Mi is a kulcs a konyhához? Különböző alapanyagok finom összhangja, történjen a séfek ízérzéke vagy a designerek ízlésvilága szerint. A legkülönbözőbb felületek kreatív játéka modern formákkal, praktikus kiegészítőkkel, ergonómikus elrendezésben. (Forrás: design.hu cikke Desidea konyháiról).

Ennek újabb gyönyörű példáját a 2021-es nagyszerű újdonságot, a Strip konyhát szeretnénk ma Neked bemutatni.
A Strip esetében a konyha és a nappali keveredik. A kialakítás, a design alapvetően minimalista, mégis az anyagok gazdag választékéban (beleértve a Canaletto diót, az üveget és a Mustang márványt) tudjuk összeállítani a számunkra kedves elrendezést.
A Key Cucine-t és Nevio Tellatint a színpadi függönyök inspirálták a Strip megalkotásakor, így hoztak létre egy olyan konyhát, amely minden szakács színpadává válik, ötvözve a formát és a funkciót, az egyediséget és a szórakozást.

A konyhai előadóknak tervezett Strip a főzőlapot a vendégek felé fordítja, lehetővé téve a beszélgetést a főzés során, mintha a házigazda egy színész lenne egy olyan előadásban, amely a kulináris művészet és a szórakoztatás művészete mellett áll. Az amerikai fekete dió a közös nevező, amely bársonyos színeivel, kifinomultságával és stílusával mintázatot kölcsönöz a szabályosságnak, különösen az ajtóknak függőleges marással, amely fényűző, kifinomult hatást kölcsönöz nekik.

Konyháinkhoz ingyenes 3D-s látványtervet is biztosítunk!

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!