Cornerstone Alpen kőhatású kőporcelán burkolat

Gyártó: Emilgroup, Ergon
PDF letöltés

Az Ergon (Emilgroup tagja) kőhatású kőporcelán burkolata a Cornerstone Alpen.

Két ikonikus kő, a Bavaria Stone és a Valser, természetes szépsége jelenik meg a Cornerstone burkolatban. Az alpesi kő textúrája és melegsége, valamint  a kőporcelán teljesítménye egyesül ebben a kollekcióban, amely ideális lakó- és közületi környezetbe, beltérbe és kültérre egyaránt.

Az alpesi kvarcok által inspirált Valser kő kifinomult esztétikával rendelkezik, amely képes elegánsan értelmezni bármilyen építészeti teret. A bajor mészkő által inspirált Bavaria Stone-t világos és kiegyensúlyozott stílus jellemzi, kortárs és sokoldalú esztétikával.

A Cornerstone Alpen 20mm verziója tökéletes választás a kültér burkolására. A Cornerstone Alpen 20mm különleges tulajdonságai lehetővé teszik, hogy az anyag tökéletesen illeszkedjen a környezetbe, lehetőséget nyújtva sétányok és kültéri utak egyszerű és hatékony kialakítására.

Méretek:

9,5 mm: 30×120 cm, 30×60 cm, 45×90 cm, 60×120 cm, 60×60 cm

20 mm: 45×90 cm, 60×60 cm

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!