Cortina fahatású kőporcelán burkolat

Gyártó: Refin Ceramiche

A CORTINA-val az olasz Refin Ceramiche az ősi bölcsesség és a kézművesség újraértelmezését adja,  hangsúlyozva a mindennapi luxus hitelességét és exkluzivitását. A kollekció különböző fafajtákat tartalmaz különböző öregedési fokozatokkal, és egy gondos és aprólékos kutatás eredménye, amelynek célja a legkülönlegesebb farönkök felfedezése és kiválasztása volt, hogy egy teljesen exkluzív kőporcelán burkolatot kínáljon. Ideális a meleg és barátságos belső terek kialakításához, a hegyi faházak jellegzetes báját reprodukálva, egy olyan dizájnnal, amely egyszerre kortárs és kifinomult.
A Mandula, a Méz, a Natúr és a Dohány színei kiemelik a kollekciót inspiráló, ősi alpesi kunyhókból származó fa természetes gazdagságát.
Minden árnyalat különbözik a többitől a fafelületekre jellemző árnyalatok és árnyalatok sajátos színpalettájának köszönhetően.

Halszálka és hatszög design-nal is kapható.

Színek: Almond (Mandula fehér), Honey (méz), Natural (mogyoró), Tobacco (dohány-barna).
Méretek: 25x150cm, 15x90cm, szegélyléc 7x90cm – vastágság: 9mm
30x120cm: vastagság: 20mm

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!