Emotion Up Glass Up nyílóajtós gardrób

Gyártó: Dall'Agnese
PDF letöltés

A Dall’AGnese Emotion Up bútorcsaládjának Glass Up, vagyis üveg nyílóajtós gardróbszekrénye. A Glass Up ajtó szürke átlátszó üvegből készült, az ajtó keretébe épített fogantyúval, amely légies hatást kelt, és bepillantást enged a szekrény belsejébe, amely fiókokkal, polcokkal, raszteregységekkel, cipőtartókkal és egyéb kiegészítőkkel szerelhető fel.
Moduláris és jól felszerelt, testre szabott vonalakkal, valamint a lakkoktól kezdve a fák meleg árnyalatain át a belső szerelvények kifinomult anyagáiig a kivitelezés széles választékával az új Emotion up rendszer a moduláris és esztétikai szempontból a lehető legsokoldalúbb kialakítású. Összeilleszthető rendszere különböző ajtótípusokat állított össze, az egylapos ajtótól az összeilleszthető ajtóig, hogy az anyagok és színek látványos játékát hozza létre.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!