Emotion Up „Strip” tolóajtós gardróbszekrény

Gyártó: Dall'Agnese

A Dall’Agnese Emotion Up gardrób-családjának Strip ajtós tagja. A Strip ajtót alkotó panelek grafikus mintát hoznak létre, amelyet a különböző felületek, például a lakkok, az üveg és a fa egymáshoz illeszkedő felületkezelése emel ki. Az ajtó sima betéttel vagy dekoratív betéttel kapható, amelyet függőleges hornyok jellemeznek.
Moduláris és jól felszerelt, személyre szabott vágásokkal, valamint a lakkoktól a fák meleg árnyalatain át a belső szerelvények kifinomult anyagaiig a kivitelek széles skálájával, az új Emotion up rendszer a modularitás és az esztétika szempontjából a legnagyobb sokoldalúsággal készül. Összeilleszthető rendszere különböző ajtótípusokat állít össze, az egylapos ajtótól az összeilleszthető ajtóig, hogy az anyagok és színek látványos játékát hozza létre.

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!