Heracleum Endless függesztett lámpa

Gyártó: MOOOI
PDF letöltés

Moooi Heracleum Endless, vagyis végtelen Heracleum.

A természet találkozása a technológiával, ez a fő jellemzője a Moooi Heracleum függesztett lámpájának. A “heracleum”, vagyis a kaukázusi medvetalp virágzatának formája pont olyan, mint a lámpa alap-design-ja.

A Heracleum egy fémkeretből áll, amelyet megvilágított polikarbonát lemezekkel díszítettek, amelyek a levelekre vagy a virágokra emlékeztetnek. A lemezek kissé állíthatók, a kívánt megjelenésnek megfelelően.

A Heracleum Endless olyan, mintha újabb és újabb ágak születnének. Nincs határa annak, amit a Heracleum most elérhet azáltal, hogy egyenes vonalakban fejlődik, sarkokat generál és négyzet alakú geometriai alakzatokat alkot. LED-levelek csillogása és a lombozat díszítheti az egész szobát, vagy akár az étkezőasztallal egyező alakzatban  lóghat az étkezőasztal felett.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!