Mimesis tölgyfa hatású kőporcelán burkolat

Gyártó: Emilceramica
PDF letöltés

Az Emilceramica Mimesis a természetes csiszolt tölgyfa, amelyből inspirálódott, és amelyet újraértelmez. A fa rusztikus, természetes szépsége által inspirált kollekció. Teljes hűség a csiszolt tölgy karakteréhez.

Mimesis: Sokoldalú és univerzális, lakó- és kereskedelmi terek kialakításához egyaránt tökéletesválasztás. A légkör a Mimesisnek köszönhetőn garantáltan meleg és kifinomult lesz. A fa biztosítja mindezt.  Az Emilceramica  technológiája és a tervezés biztosítja, hogy a burkolat a tapintásra és ránézésre is a valódi tölgy természetes szépségét egyesíti az Emilceramica kőporcelán minőséggel.

A fa szépségének szentelt sorozatban a csomók és az erezetminták állnak a középpontban: a négy csábító, természetes színben – Avorio (elefántcsont) , Ecru (nyers), Miele (méz) és Tabacco (dohány)- bemutatott Mimesis, ahogy a neve is mutatja, az inspiráló anyag teljesen hiteles reprodukálására törekszik, megjelenés, textúra és színek tekintetében, a Real technológiának köszönhetően, amely a szerkezetet, a grafikus mintázatot és a felületet kombinálja, hogy valóban valósághű, természetes felületeket biztosítson. A Mimesis révén az Emilceramica egy új 26,5×160-as méretet is bevezet, amely tovább fokozza a termék hihetetlen realizmusát.

 

 

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!