Provenza Provoak fahatású (tölgy) kőporcelán burkolat: Quercia recuperata

Gyártó: Emilgroup, Provenza
PDF letöltés

Provenca / Emilgroup: Provoak tölgy fahatású kőporcelán burkolat beltérre, kültérre

Az Emilgroup / Emilceramica gyár Provenca brandje alatt gyártott Provoak kőporcelánt a tölgy természetes szépsége ihlette. A tölgyfa és annak erezetmintái adják az alapját a Provoak gres természetes megjelenésének. A Provenza Provoak kivételes sokoldalúsága miatt egy ideális kerámia kollekció a legkülönfélébb ízlésvilághoz, stílushoz, a klasszikustól a modernig. A Quercia recuperata stermészetes, nyers tölgy színű greslap.

A válogatott, megmentett természetes tölgy lapok szépsége lenyűgöző személyiséget kölcsönöz a felületeknek.
A tölgyfa és annak kompakt erezetmintái jelentik a feltűnően természetes, gyönyörű, változatos kollekció alapját. A tölgy különféle elkészítési módjai inspirálják a Provoak stílust, kivételesen sokoldalúan, ezért ideális választást nyújtanak különböző ízkategóriákhoz, a a legklasszikusabb a divatos számára, és a testre szabott tervezési tervek hibátlan felépítése.
Mintázás és szerkezetek
A kollekció minden típusához speciális struktúrákat használnak, hogy a termék háromdimenziós legyen.
A különböző minták soha nem ismétlődtek kb. 10 m2 termék felett, biztosítva, hogy minden tervezési terv eredeti és személyre szabott legyen.

A tölgyfa és annak kompakt erezetmintái jelentik a feltűnően természetes, gyönyörű, változatos kollekció alapját. A tölgy különféle elkészítési módjai inspirálják a Provoak stílust, kivételesen sokoldalúan, ezért ideális választást nyújtanak különböző ízlésvilághoz, a klasszikustól a modern stílusig.

A kollekció minden típusához speciális struktúrákat használnak, hogy a termék háromdimenziós legyen.
A különböző minták soha nem ismétlődnek még kb. 10 m2-en sem, biztosítva, hogy minden megvalósuló terv  személyre szabott legyen.

20×120 cm
30×120 cm
méretekben, 9,5mm vastagságban
22,5×180 cm 10,5 mm vastagsággal, és
40×120 cm 20 mm kapható.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!