FAP Murals Flower Soft dekor kőporcelán falburkolat

Gyártó: FAP Ceramiche
PDF letöltés

A Fap Murals, a FAP Ceramiche által tervezett látványos falburkolat-kollekció, amely tisztelgés a természet ereje előtt és a maximális kreativitás által táplált legburjánzóbb fantáziák kifejeződése. A kerámia falburkolat önálló berendezési elemmé válik, a színek és a dekoráció romantikus hangulata magával ragadó, matt alapon fényes lakkozással jellemezhető.

A szépség virágzik a nagyméretű falburkolatokon. Erdők, dzsungelek, virágszőnyegek, gyönyörű textúrák és geometrikus minták, amelyeket a fény nyomai díszítenek. Végtelen falak, amelyek felerősítik az élettereket, extra mélységet adva a textúrák, a csillogó színek és a matt és fényes dekorelemek átfedésével, amit a 80×160-as méret még jobban felerősít.

A FAP Murals Flower Soft formavilága a természet mélységes lelkületét idézi. A Soft kivitelben a könnyű virágmotívumok finom tüllfátyolként jelennek meg. A színek visszafogottak, míg a könnyű árnyékok elegánsan kiemelik az irizáló hangsúlyokat.

A kollekció nagyméretű, 80×160 cm-es paneljei ideálisak falburkolatként a fürdőszobában és minden helyiségében, köszönhetően a FAP Ceramiche esztétikai innovációjának.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!