System modern konyhabútor

Gyártó: Key Cucine
  • Méret: Egyedi megoldások, személyre szabott konyha, egyedi méretek.
  • Felület: Többféle felület, többféle front és munkapult, az Ön elképzelése szerint MINDEN kivitelben.
  • Kategória: Konyhabútorok
  • Bővebb információért: Írjon nekünk!
  • Hívjon minket: +36-70-615-9948

A SYSTEM a Key Cucine „eltűnő” projektje, amelyben a modern konyha főtestét, fő elemeit függőleges oszlopokban fejlesztették ki, és azokat oxidált folyékony fém acélhatású összecsukható ajtókkal rejtették el.

Az ajtók kinyílnak, hogy felfedjék a Fenix ​​NTM® munkalapot és a lakkozott belsőt, és bezáródnak, hogy egyetlen blokká alakuljon a konyhánk, így elérve a maximális esztétikai hatást. A szépség kihangsúlyozását, annak elrejtésével éri el a System konyha.

A Key Cucine System egy konyhai kialakítás, amely szó szerint helyet hagy. A Canaletto Walnutban elkészített fehér és fa konyha, amelynek testét teljes egészében az innovatív Swanstone® termék alkotja, amely egy utólagos újrahasznosított anyagból készült ökológiai kompozit termék. Legfeljebb 5-ször hosszabb ideig tart, mint a standard anyagok, ellenáll a melegítésnek 240 ° C-ig, higiénikus, antibakteriális, penészgombás és gombaellenes, és nem lehet megkarcolni ütésekkel, kopogásokkal vagy foltokkal.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!