Burkolatot keres? Próbálja ki a kőporcelánt!

kőporcelán burkolat fürdőszoba desidea

Ha modern burkolatot keres, esetleg kőporcelánt, akkor jó helyen jár! Ebben a cikkünkben néhány kiemelt gyártó igazán minőségi burkolatait szeretnénk megmutatni Önnek. Kérem, olvassa le cikkünket.

Weboldalunkon számos gyártótól talál burkolatot, más színekben, mintákban és anyagokban.

Mi a kőhatású kőporcelán burkolat – és hogyan készül?

A kőporcelán egy különleges, csúcskategóriás burkoló anyag. Hosszú élettartamú,  felhasználhatósága igen sokrétű, külsõ és belsõ terek, teraszok, valamint nagy igénybevételnek kitett,  közület felületeknek is  – egyaránt jó választás lehet.

Természeses kőörleményből készülnek, melyet igen magas nyomáson préselnek össze. Ezután nagyon magas hőmérsékleten kiégetik. Ez egy olyan eljárás, ami nem igényel semmilyen kötőanyagot, így műgyantát sem . Ennek a technológiának köszönhetően, a kőpocelán lapok számos kiváló tulajdonsággal rendelkeznek.

A Desidea a kezdetektől arra törekedett, hogy ezeket a minőségi burkolatokat megismertesse az igényes belső és külső burkolatok kedvelőival, és azokkal, akik felújítanák otthonukat, vagy építkeznek.

Emilgroup – GRAIN STONE KŐHATÁSÚ KŐPORCELÁN BURKOLAT

A gránit magmatikus ereje által inspirált kőhatású kőporcelán kollekció egy egyszerű, letisztult megjelenésű kő, amely mindig is sokoldalú, kifejező alapot biztosított az építészeti alkotások számára, amelyek hosszú időre szólnak.

Egy időtlen szépség, amely ugyan azokban a színváltozatokban fejeződik ki, mint a Stone Talk kollekció, amellyel a Grain Stone-t általában kombinálják: két meleg és két hideg árnyalat és egy semleges fehér, két változatban, finom szemcsés (fine grain) és durva szemcsés (rough grain), valamint félcsiszolt, természetes és technikai kivitelben kapható.

A kínálatot a Cage dekor egészíti ki, amelynek szabályos mintázatát a függőleges és vízszintes vonalak szabályos mintázata adja, amelyeket átlós vágások szakítanak meg, és amelyek vonzóan tartalmas, dinamikus, tapintható megjelenést kölcsönöznek a felületnek.

MEDLEY KŐHATÁSÚ KŐPORCELÁN BURKOLAT

MEDLEY KŐHATÁSÚ KŐPORCELÁN BURKOLAT

A Medley by Ergon egy korlátlan tervezési szabadság kombinálva a technikai kiválósággal, és melynek kerámia lapjait a velencei teraszok ihlették, azok kortárs olvasata.

A tiszta, klasszikus stílus e szimbólumának a kortárs ízléshez való átdolgozása hozta létre a Medley kollekciót.

A kollekció két felület változatot tartalmaz, a Minimal és a Tecnica változatot, valamint 3 velencei dekor változatot, a Classic, Rock és Pop változatokat, amelyek az alkotóelemek méretében és alakjában különböznek egymástól. Ezen kívül természetesen a kollekció részét képezik a mozaik megjelenésű kerámialapok is.

A geometriai összefonódások az eredeti Terrazzo kompozíciók elvét idézik, ugyanakkor túltesznek rajta, és egy új koncepció felé fejlesztik tovább, amelyben a grafikák és a színek új kombinációkkal kísérleteznek, a kreatív frissesség magasabb fokán egyesülve.

CHATEAU KŐHATÁSÚ KŐPORCELÁN

CHATEAU KŐHATÁSÚ KŐPORCELÁN

CHATEAU KŐHATÁSÚ KŐPORCELÁN

Chateau (magyarul kastély) az Emilceramica legújabb kőhatású kőporcelán burkolata. A kő örök, elpusztíthatatlan anyag, nem véletlenül épültek a kastélyok és várak is ebből! A különleges csiszolási eljárásnak köszönhetően pedig lágy csillogást kap a burkolat. A Chateau kőporcelán burkolat kültéri változatban is kapható a hangulatos összkép érdekében.

Az Emilceramica új kollekciót kínál, amelyet Pierre de Bourgogne ihletett. A kő egy olyan anyag, amely vezető szerepet játszott a francia építészet történetében.

A kollekció többféle moduláris méretet és négy finom, kortárs ízlésű színt tartalmaz. Az enyhe, szabálytalan nyomok a fosszilis kagylókat idézik, míg a finom színváltozatok egy kiemelkedő műszaki tulajdonságokkal rendelkező kerámiaanyag erejét mutatják.

FAP MURALS DESIGN KŐPORCELÁN FALIBURKOLAT

FAP Ceramiche

FAP MURALS DESIGN KŐPORCELÁN FALIBURKOLAT

Megszületett a Fap Murals, a FAP Ceramiche által tervezett látványos falburolat-kollekció, amely tisztelgés a természet ereje előtt és a maximális kreativitás által táplált legburjánzóbb fantáziák kifejeződése. A kerámia falburkolat önálló berendezési elemmé válik, a színek és a dekoráció romantikus hangulata magával ragadó, matt alapon fényes lakkozással jellemezhető.

A szépség virágzik a nagyméretű falburkolatokon.  Erdők, dzsungelek, virágszőnyegek, gyönyörű textúrák és geometrikus minták, amelyeket a fény nyomai díszítenek. Végtelen falak, amelyek felerősítik az élettereket, extra mélységet adva a textúrák, a csillogó színek és a matt és fényes dekorelemek átfedésével.

Nem csak bútorokkal, hanem falakkal is lehet egy házat díszíteni, különlegessé és egyedivé varázsolni!

FAP MURALS TEXTURE MACRO DEKOR KŐPORCELÁN FALBURKOLAT

FAP MURALS TEXTURE MACRO DEKOR KŐPORCELÁN FALBURKOLAT

A FAP Ceramiche által tervezett látványos falburkolat-kollekció tisztelgés a természet ereje előtt, és a maximális kreativitás által táplált legburjánzóbb fantáziák kifejeződése!

A kerámia falburkolat önálló berendezési elemmé válik, ami nem is csoda, hiszen a színek és a dekoráció romantikus hangulata magával ragadó!

Természetesen megtaláljuk a kollekcióban a kortárs geometrikus mintákat is, amelyeket meglepő és figyelemfelkeltő optikai hatás létrehozására terveztek a FAP Murals Texture Macro esetében, ahol a dekorációkat a leegyszerűsített formákkal való színkontrasztok jellemzik.

FAP SUMMER KERÁMIA PADLÓBURKOLAT

FAP SUMMER KERÁMIA PADLÓBURKOLAT

A magával ragadó természetes, nyárt idéző tónusok egymásutánja egy sima, friss, pihentető egészet hoz létre! Tökéletes padló és fal kombinációkat tudunk alkotni a fal- és padlóburkolatok ízléses összeválogatásával.

Hozzuk vissza a terekbe az egyszerű elegancia érintését, és variáljuk egymással a fal-és padlóburkolatokat!

A Summer kollekció padlóburkolat kerámialapjai a matt alapon megjelenő fényes háromdimenziós hatások meglepő kombinációit is kínálják, amelyek a nyersanyagokkal kapcsolatban végzett alapos kutatásnak köszönhetően jöttek létre, és amelyek mindig lenyűgözőek.

CORTINA FAHATÁSÚ KŐPORCELÁN BURKOLAT

Refin Ceramiche

CORTINA FAHATÁSÚ KŐPORCELÁN BURKOLAT

A CORTINA az ősi bölcsesség és a kézművesség újraértelmezését adja,  hangsúlyozva a mindennapi luxus hitelességét és exkluzivitását.

A kollekció különböző fafajtákat tartalmaz különböző öregedési fokozatokkal, és egy gondos és aprólékos kutatás eredménye, amelynek célja a legkülönlegesebb farönkök felfedezése és kiválasztása volt, hogy egy teljesen exkluzív kőporcelán burkolatot kínáljon!

Ideális a meleg és barátságos belső terek kialakításához, a hegyi faházak jellegzetes báját reprodukálva egy olyan dizájnnal, amely egyszerre kortárs és kifinomult.

A Mandula, a Méz, a Natúr és a Dohány színei kiemelik a kollekciót inspiráló, ősi alpesi kunyhókból származó fa természetes gazdagságát.

Minden árnyalat különbözik a többitől a fafelületekre jellemző árnyalatok sajátos színpalettájának köszönhetően.

BLENDED KŐHATÁSÚ KŐPORCELÁN BURKOLAT desidea

BLENDED KŐHATÁSÚ KŐPORCELÁN BURKOLAT

A Blended egy különböző eredetű és tulajdonságú kövek kiválasztásából származó olyan kollekció, amelyben az inspiráló anyagok hibrid felületeket alkotnak, amelyeket az egymást átfedő jelek, árnyalatok és lágy anyaghatások tesznek egyedivé.

Egy kőhatású kőporcelán burkolat természetes stílussal, de kifinomult megjelenéssel, amely a természetes anyagok varázsát a harmóniák, kiegyensúlyozott kontrasztok és kifinomult textúrák nyelvén mondja el.

A Blended tökéletes bármilyen enteriőrbe, magán- vagy közterületi felhasználásra egyaránt, átlépi a beltéri és kültéri terek közötti határt.

LARIX FAHATÁSÚ KŐPORCELÁN BURKOLAT

LARIX FAHATÁSÚ KŐPORCELÁN BURKOLAT

A fahatású kőporcelán burkolat kollekciójában a fa meleg vonzereje jelenik meg a hagyományos alpesi építészetben.

A Larix fahatású kerámia burkolat a vörösfenyő természetes jellemzőinek intenzív kutatásának eredménye, ami a kerámián lett újra értelmezve, reprodukálva annak grafikáját és textúráját, szín- és felületi részleteit, valamint az idő múlása és a kedvezőtlen időjárás okozta nyomokat.

KŐHATÁSÚ KŐPORCELÁN BURKOLAT

Bármely burkolatot is választ lakása alkotó elemeként, biztosan modern és stílusos megjelenést fog kölcsönözni a tereknek, amelyeket már alig kell dísztárgyakkal kitölteni!

Variálhatja is a stílusokat, így téve egyedibbé a megjelenést!

Jöjjön el bemutatótermünkbe, ahol személyesen is szemügyre veheti termékeinket!

Köszönjük, hogy elolvasta írásunkat!