Apollo IV automata fali biokandalló

Gyártó: GlammFire

A portugál GlammFire Apollo IV automata fali kandallója rozsdásodott corten acél kivitelében egyedülálló  megjelenést biztosít.

A legújabb Crea7ionEVOPlus technológia, prémium anyagokkal és merész kivitelezéssel párosítja a fali bioetanol kandalló személyiségét. Kémény nélküli biokandalló, amely minden stílusú enteriőr számára melegségét ígér.

A Glamm Fire Apollo IV fali kandallója úgy néz ki, mint a Harry Potter filmben lennénk. Kivételes alakja és színkombinációja rendkívüli kandallóvá teszi az Apollo IV-t. Ez a biokandalló szinte minden enteriőrbe tökéletes. Rozsdamentes acélból készül és öt különböző színben kapható.

Az Apollo IV egy távirányítós biokandalló, így leülhet a kanapéra és egy gombnyomással indíthatja is. 5 literes tartálya van és folyékony bioetanollal működik. Az Apollo IV súlya 110 kg, terület igénye minimum 29 négyzetméter.

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!