Tele di marmo Selection márványhatású kőporcelán Arabescato

Gyártó: Emilceramica
PDF letöltés

Az olasz Emilceramica márvány hatású kőporcelán burkolat újdonsága, a Tele di Marmo Selection.  Az Arabescato Corchia gyönyörű fehér és szürke, együtt az elegáns ívelt márványra jellemző foltos hatású, rendkívül finom márvány. Fényűző környezetben, és  klasszikus kortárs enteriőrökhöz egyaránt tökéletes választás.

Az ellentétek merészsége jelenik meg ebben a kerámia burkolatban.

A márvány eleganciája és a természet gyönyörű geometriai mintái együtt mutatkoznak meg a greslapokban.

A hatalmas kifejezőerővel rendelkező kollekció, amelyet a legkitűnőbb kőnek, a márványnak szenteltek.

A Tele di Marmo Selection egy merész kollekció, amely az ellentétek finom egyensúlyán alapul, erős konnotációjú, műalkotásként egyedülálló belső terek kialakítására.

A kollekciót három különböző márvány – Nero Marquinia (fekete), White Paradise és Arabescato Corchia természetes és magasfényű változatban – köré tervezték, hogy feltűnő színkontrasztokat és erős vizuális hatást keltő kompozíciókat tegyen lehetővé. A kollekció éppoly lenyűgöző, mint amilyen sokoldalú, végtelen kompozíciós lehetőséget kínál, hogy a legapróbb részletekig gondosan megtervezett, teljes belsőépítészeti terveket hozhassunk létre.

A burkolat mozaik-dekor kivitelben is rendelkezésre áll, 3 féle kivitelezésben: 3×3-as mozaikokból álló, 30×30 cm-s lapok, vagy 5×5 cm-s mozaikokból álló 30×30 cm-s lapok, illetve haránt mozaikos 30×30 cm-s lapok.

 

 

 

Ismerje meg a Desidea világát!

Önt is érdekli a belsőépítészet, a design lakberendezés? Ha szeretne mindig naprakész lenni a legújabb bútor trendekben, megismerni a legjobb designbútorokat és lámpákat, az innovációkat, és nem szeretne lemaradni újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE!